“Janneke, de trotse eigenaar van Van Koppen Arbeidsrecht, is recht door zee en geeft duidelijk advies, ook als dat advies niet is wat ik graag wil horen”, aldus Jelmer Hartenberg, directeur van GHS fluid power B.V. en Total Hydraulics B.V. Acht jaar geleden heeft Janneke hem voor het eerst bijgestaan. En nog steeds hebben fluid power B.V. en Total Hydraulics B.V. een zeer aangename samenwerking met Janneke.

Jelmer: “Inmiddels hebben we al veel zaken met Janneke gedaan en is er een goede vertrouwensbandontstaan. De gevoeligheid van de te bespreken onderwerpen, de positieve ervaringen met Janneke en het verloop van de samenwerking zorgen ervoor  dat het vertrouwen steeds verder gegroeid is.”

“De terugkoppelingen van Janneke zijn vooral heel duidelijk en dat vind ik prettig.” – Jelmer Hartenberg

GHS fluid power B.V. is specialist in het ontwerpen, bouwen en leveren van hydraulische installaties, componenten en aandrijvingen. Total Hydraulics B.V. is gericht op een volledig pakket van nieuwbouw, reparaties, onderhoud en service van hydrauliek en aandrijftechniek. Voor beide ondernemingen kan Jelmer bij Janneke terecht met uiteenlopende vragen over het arbeidsrecht, zoals het opstellen van arbeidsrechtelijke overeenkomsten, juridische begeleiding wanneer een werknemer ziek is, het beëindigen van dienstverbanden en advies bij arbeidsconflicten.

Janneke: “GHS fluid power B.V. en Total Hydraulics B.V. adviseer ik al vanaf de start van Van Koppen Arbeidsrecht en daar ben ik trots op. De branche waarin Jelmer werkzaam is spreekt mij aan. De dienstverlening staat voorop in deze branche en dat komt overeen met mijn manier van werken. Wanneer een klant belt met een probleem komen zij direct in actie om het op te lossen.”

“Janneke is zeer gedreven en proactief.” – Jelmer Hartenberg

Jelmer: “Janneke anticipeert goed, is zeer gedreven en proactief. Ze heeft kennis van de branche en heeft veel overtuigingskracht en inzicht. Janneke is oprecht geïnteresseerd en zet zich volledig in om tot een goed resultaat te komen. Ze geeft duidelijk advies, ook als het betreffende advies niet direct is wat ik graag wil horen. Janneke geeft soms wat tegengas en dat bevordert de samenwerking op een positieve wijze.”

Op de website van Van Koppen Arbeidsrecht wordt uitgebreid beschreven voor welke zaken werkgevers bij Janneke terecht kunnen.