Janneke van den Bos

Ik ben Janneke van den Bos-van Koppen en ik woon in Naaldwijk, in Westland. Arbeidsrecht is al ruim 15 jaar mijn passie. In het arbeidsrecht komen veel onderdelen samen. De zakelijke belangen en persoonlijke gevoelens en emoties spelen een rol. Daarnaast creëert de complexe en veranderende regelgeving vaak een wirwar aan juridische kaders. Ik zie dit niet niet als een obstakel maar juist als een uitdaging.

Mijn schooljaren ben ik begonnen op het vbo, daarna ben ik na het afronden van het mbo en hbo, rechten gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van de master arbeidsrecht heb ik in 2022 de Grotius Academie afgerond.

Door mijn manier van adviseren voor werkgevers en werknemers wordt de juridische complexiteit op een heldere en begrijpelijke manier verduidelijkt. Bovendien kan ik snel schakelen en handelen als dat noodzakelijk is. Ik los juridische arbeidsvraagstukken zoveel mogelijk voor je op, ontzorg je en regel zaken vakkundig.

Ik houd van sporten en ik ben in de winter bijna dagelijks op de ijsbaan te vinden. Ik heb ook een eigen schaatsteam, het Van Koppen Arbeidsrecht Marathonteam. Omdat ik het belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan regionale sportclubs als HVHW en de Skeelercup steun ik deze clubs. Ook ben ik lid van twee businessclubs, Businessclub Westland Wil Vooruit en MKB Westland, omdat ik graag contact heb met andere ondernemers.

Heb je een arbeidsrechtelijke vraag en zoek je een jurist die jou helpt bij het vinden van de meest passende oplossing? Neem contact op: 06-589 968 67.