Over Janneke

Ik ben Janneke van den Bos-van Koppen en ik woon in Naaldwijk. Arbeidsrecht is al ruim 15 jaar mijn passie. In het arbeidsrecht komen veel onderdelen samen. De zakelijke belangen en persoonlijke gevoelens en emoties spelen een rol. Daarnaast creëert de complexe en veranderende regelgeving vaak een wirwar aan juridische kaders. Ik zie deze factoren niet als een obstakel maar juist als een uitdaging.

Door mijn manier van adviseren wordt de juridische complexiteit op een heldere en begrijpelijke manier verduidelijkt. Bovendien kan ik snel schakelen en handelen als dat noodzakelijk is. Ik los juridische arbeidsvraagstukken zoveel mogelijk voor je op, ontzorg je en regel zaken vakkundig.

Heb je een arbeidsrechtelijke vraag en zoek je een jurist die jou helpt bij het vinden van de meest passende oplossing? Neem contact op: 06-589 968 67.

Van Koppen Arbeidsrecht Marathonteam

Het Van Koppen Arbeidsrecht Marathonteam is een schaatsteam met marathonschaatsers die in het mastercircuit schaatsen (minimaal 40 jaar oud). Op dit moment maken Floriaan, Floris, Jeroen, Peter en Ricardo deel uit van het team. Zij trainen op de Uithof in Den Haag en rijden gemiddeld twee wedstrijden per maand. Het zijn allemaal hele fanatieke schaatsers die een eigen specialisme hebben en elkaar daardoor goed aanvullen. Naast het schaatsen wordt ook fanatiek gefietst en geskeelerd en natuurlijk hebben we veel gezellige momenten met elkaar.

De grootste wens van de schaatsers in dit team is het rijden van de Elfstedentocht. Het motto is daarom ‘hij komt elke dag dichterbij’. Gelukkig hebben we in 2021 nog met elkaar op natuurijs mogen schaatsen!

Op 18 december 2021 heeft het team meegedaan aan het NK marathonschaatsen in Breda. Een verslag van de voorbereiding gepubliceerd op schaatsen.nl lees je in dit bericht.