Vandaag ben ik alweer 3 jaar ondernemer. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken! 

Soort opdrachten

Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk ondernemers, maar met regelmaat sta ik ook werknemers bij. Die afwisseling houdt mij scherp. Sterker nog, ik vind het uitdagend. De afgelopen maanden zie ik een wijziging in de soorten opdrachten. In plaats van het begeleiden van de vele ontslagzaken, adviseer ik nu hoofdzakelijk over (het wijzigen van) arbeidsvoorwaarden. Dat komt door het personeelstekort bij veel werkgevers. Er is daardoor behoefte ontstaan om de huidige arbeidsvoorwaarden onder de loep te leggen.

Sporten

Fietsen, schaatsen en krachttrainen zijn voor mij een uitlaatklep. Ik train over het algemeen zes dagen per week. Geregeld krijg ik de vraag hoe ik het allemaal combineer met werk. Eerlijk? Ik kan niet een hele dag op mijn stoel zitten. Het trainen doet wonderen voor mijn productiviteit en concentratie. Een mooi voordeel is dat mijn partner Peter ook ondernemer is en net zo’n passie heeft voor sport als ik.

Nieuwe opleiding

Komend jaar start ik met de Specialisatie Opleiding Arbeidsrecht bij de Grotius Academie. Na het afronden van mijn master arbeidsrecht mis ik het studeren en ik wil mij graag blijven ontwikkelen. Ik sta daarom te springen om daarmee te mogen starten.

Hoe tof is het als ik volgend jaar mijn diploma in the pocket heb?

Op naar volgend jaar! Ik heb er zin in.
En lees dit bericht ook op mijn LinkedIn pagina.